Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, la Caracal

0
486

Un sediu secundar pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi înființat în municipiul Caracal, str. Toma Ruşcă, nr. 3, jud. Olt (în sediul Poliţiei Municipiului Caracal), și va avea program de lucru în zilele de marţi şi joi ale săptămânii, între orele 09:00 – 15:00.
”Începând cu data de 22 septembrie 2020, în municipiul Caracal va fi operaționalizat un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Venim în sprijinul cetățenilor din sudul județului, care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Slatina pentru operațiuni de înmatriculare și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii pentru că acum au acest serviciu aproape de casă, iar pe de altă parte vom scăpa de aglomerațiile create de la ghișeele de sediul serviciului din municipiul Slatina.
Mulțumesc actualului Guvern și în special domnului ministru Marcel Vela, pentru că ne-a ajutat să venim în sprijinul cetățenilor din această zonă, pentru ca ei să beneficieze fără prea mult efort și fără costuri suplimentare de aceste servicii publice”, precizează prefectul județului Olt, Florin-Constantin HOMOREAN.