Serviciul de Ambulanță Olt face angajări

0
2123

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de şofer autosanitară II pentru Staţia Ambulanţă Slatina și un post de şofer autosanitară II pentru substația Ambulanţă Caracal.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de bacalaureat/diploma de absolvire a liceului; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B si C; diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform ordinului ministerului sănătăţii privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri  și  3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 august 2019, ora 15.00. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 9 septembrie, iar interviul pe 13 septembrie 2019. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 213.