Senatorul Siminica Mirea: ”Am votat împotriva proiectului ce vizează Ordonanța de Urgență privind plafonarea salariilor și a sporurilor”

0
173

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, a votat împotriva proiectului ce vizează Ordonanța de Urgență privind plafonarea salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați. Politicianul susține că se pot găsi și alte variante prin care creșterea resurselor să aibă loc.

”În cadrul Comisiei de Apărare, am votat împotriva proiectului ce vizează Ordonanța de Urgență nr. 226/2020, privind plafonarea salariilor și a sporurilor pentru mai multe categorii de angajați.
Ținând cont de creșterile din ultima perioadă la alimente, servicii și energie electrică, consider că nu este momentul pentru votarea acestui proiect.
Personal, cred cu tărie că, se pot găsi și alte variante prin care creșterea resurselor sa aibă loc.
Așadar, așa cum am mai amintit aici, în spațiul online, vom prezenta miercuri, 27 ianuarie, proiectul nostru alternativ pentru bugetul național al anului 2021! Economia poate fi relansată, iar în acest sens România va fi readusă pe spirala dezvoltării, având efecte benefice asupra nivelului de trai, în temeiul legii.” a declarat parlamentarul.