Senatorul Siminica Mirea a votat rectificarea bugetară, cu majorarea pensiilor și bani pentru profesori

2
198

Plenul Parlamentului a adoptat proiectele privind rectificarea bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe acest an. Aceste proiecte includ amendamente PSD care prevăd bani în plus pentru pensionari sau profesori.
”Am spus-o și o repet, din respect pentru cetățenii vârstnici ai acestei țări: Am VOTAT rectificarea bugetară din Parlament pentru a asigura respectarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie!
Sunt responsabilă și înțeleg argumentul economic, dar DEFICITUL nu va crește sub nicio formă în perioada următoare. NU va exista un impact financiar negativ pentru că votul va fi realizat astfel încât cheltuielile să fie realizate în beneficiul românilor!
În plus, rectificarea bugetară vizează dublarea alocațiilor, majorarea salariilor profesorilor, sprijinirea administrațiilor locale ale căror bugete au fost consumate pe cheltuieli anti-COVID și acordarea finanțării din programul Start-Up Nation.
Totul în beneficiul românilor, așa cum am procedat cu fiecare decizie în fața căreia m-am aflat: pentru binele cetățenilor acestei țări!” a declarat senatorul de Olt Siminica Mirea.

2 COMENTARII

Comments are closed.