Senatorul Liviu Voiculescu: ”Mulțumesc tuturor celor care au văzut în noi o soluție, o salvare, o rezolvare, o speranță…”

1
402

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a câștigat un mandat de senator în noul Guvern al României. În urma acestei victorii, liberalul a ținut să le mulțumească celor ce au pus ștampila pe PNL. Parlamentarul a mai precizat că și-a început deja agenta de lucru:
”Doar 5.700.000 de români au ieșit la vot și, din nou, un PSD majoritar în preferințe.
Surpriză? Nu!
Dezamăgire? Multă!
Votul de ieri ne arată însă așa cum suntem azi și ăsta este ultimul lucru pe care aș vrea să-l comentez. Ceea ce vreau însă este să mulțumesc tuturor celor care au văzut în noi o soluție, o salvare, o rezolvare, o speranță… Celor care au înțeles că am pus românii și România mai presus de speranțele electorale. Celor care au muncit alături de noi, care ne-au înțeles strădania, care au dus mesajul nostru mai departe și l-au făcut înțeles și pentru alții. Și, cel mai important, mulțumesc celor care au votat și mai ales celor care NE-au votat. Votul lor ne dă încredere, ne responsabilizează și ne motivează să mergem mai departe și să purtăm bătăliile pentru România cu aceeași îndârjire.
Ieri am candidat pentru un loc în Parlamentul României. Astăzi, votul care mi-a fost acordat mă îndeamnă să-mi încep deja agenda de lucru. Este o provocare și știu că nu va fi ușor. Însă am voință, motivație și dedicare. Mai presus de orice, am un angajament de respectat față de olteni și suficientă ambiție cât să fac orice pentru a mi-l duce la îndeplinire cu onorabilitate.
Vă mulțumesc și vă asigur că mandatul de senator PNL va fi la înălțimea așteptărilor celor care mi l-au oferit prin votul acordat!” a precizat senatorul de Olt, Liviu Voiculescu.

1 COMENTARIU

Comments are closed.