Consiliul Județean împarte bani primăriilor

0
683

Consilierii județeni se întrunesc marți în ședință extraordinară. Beneficiarii” acestei întâlniri sunt primăriile din județ care vor primi bani în plus la buget.

Plenul Consiliului Județean (CJ) Olt se va întâlni marți, 11 decembrie, de la ora 11.00, în ședință extraordinară pentru a discuta câteva probleme cu caracter urgent. Pe ordinea de zi a sedinței figurează trei proiecte de hotărâre importante pentru comunitățile locale ce urmează a fi supuse dezbaterii și aprobării forului legislativ oltean.

Este vorba despre proiectul de hotărâre cu privire la repartizarea pe unități administrativ teritoriale a influențelor la cotele defalcate din impozitul pe venit, pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2018, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcționare și/sau de capital, în ordinea cronologică a vechimii arieratelor, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală; proiectul de hotărâre cu privire la: rectificarea bugetului Județului Olt, pe anul 2018 și proiectul de hotărâre cu privire la: alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Olt, prevăzut în bugetul Județului Olt pe anul 2018.