Scandal monstru la RTV! Declarații revoltătoare ale unui invitat celebru

0
1380

A îmbătrânit urât. La cei 70 de ani ai săi, fostul chestor de Poliție, pensionar special, devenit și avocat cu tarif tot de lux desigur, Pavel Abraham are timp și să stea aproape zi de zi la televizor și să ne polueze fonic. Într-o intervenție halucinantă, invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu, de pe România Tv, acesta s-a luat la ceartă cu Alexandru Cumpănașu.

„Și în alte țări mai dispar copii. Ce tot faceți atâta caz din asta”, a spus Abraham, încercând să ia apărarea polițistului Alexe. După părerea lui, fostul adjunct al IPJ Olt a acționat corect atunci când l-a lăsat pe Gheorghe Dincă să doarmă liniștit în casa lui după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

Fostul chestor de Poliție s-a arătat deranjat și de promovarea continuă a lui Alexandru Cumpănașu, care, după părerea lui a isterizat populația, în condițiile în care până acum era un nimeni. Desigur că președintele CNMR are păcatele lui, dar să ai tupeul să apari la televizor, tu avocat și pensionar special și să-ți bați joc de o țară întreagă este ceva de noaptea minții. Și în alte țări mai dispar copiii, domnule Abraham? Aș scrie multe despre asta, dar las fiecare cititor să-și exprime părerea personală. Puteți completa…. fiecare cu mesaje pentru domnul chestor, pensionar de lux, din banii noștri, ai contribuabililor.

Mă întreb, tu Pavel Abraham de ce apari la televizor zi de zi? Ce cauți tu să ne împroști cu venin? Ai uitat cine ești?

Păi să ne amintim puțin cine este domul în cauză. Fost milițian, om care a slujit cu sfințenie sub regimul autoritar al lui Ceaușescu, el a primit aproape același job sub regimul lui Iliescu, la Academia de Poliție, scriu și colegii de la Vice.com. A ajuns chiar și general… dar ce respect să mai ai pentru acest grad când toți se numesc așa azi, fără să fi făcut vreo faptă eroică la viața lor?

A ocupat o mulțime de funcții publice de-a lungul timpului, promovat politic, desigur, iar salariul lui ajunsese la 223 milioane lei vechi înainte de pensie. Și pentru că niciodată nu-i destul, după ce a devenit pensionar de lux, s-a făcut și avocat cu acte în regulă plus părerolog pe la Antena 3 și RTV. Doar oare noi în România nu mai depășim odată era comunismului? Oare vom rămâne legați pe vecie de fosilele trecutului? Se pare că da, că-i vedem zilnic la televizor.

Bunicul Luizei a intervenit și el în direct și s-a arătat siderat de ieșire lui Pavel Abraham. Acesta l-a întrebat dacă-și merită stelele de pe umeri și l-a trimis să se întoarcă în trecut. Bărbatul a ridicat tonul și nu s-a putut abține să nu șteargă pe jos cu fostul chestor, amintindu-i că nu a fost deloc cinstit cât a fost șef al Poliției.

Abraham i-a replicat că ar trebuie să-și exprime durerea în decență. „Rușine”, i-a strigat bunicul îndurerat.

„Rușine!”, vă strigăm și noi, domnule Abraham! Și rușine și celor care-l mai invită pe acest…om sau ce o fi la televizor.

Sursa: capital.ro