S.C. TQM MANAGEMENT SRL va efectua studiul de fezabilitate pentru drumul expres dintre Găneasa (Olt)- Râmnicu Vâlcea–Tigveni (A1)

0
645

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa (DX12) – Râmnicu Vâlcea – Tigveni (A1).

Ofertantul desemnat câștigător este S.C. TQM MANAGEMENT SRL. Valoarea acestui contract se ridică la suma de 1.199.978,55 lei fără T.V.A. Durata contractului de proiectare este de 8 luni de la Data de Începere a Contractului. 

Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică, în cursul zilei de astăzi, 28.03.2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru ELABORARE STUDIU DE PREFEZABILITATE DRUM GĂNEASA(DX12) – RÂMNICU VÂLCEA – TIGVENI (A1). Ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără T.V.A. Durata contractului de proiectare este de 8 luni de la Data de Începere a Contractului. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.” transmite CNAIR.