Rețeaua de iluminat public, extinsă pe străzile Agricultorului și Poenii din Slatina

0
122

Rețeaua de iluminat public va fi extinsă pe strada Agricultorului și strada Poenii din municipiul Slatina. Cele două străzi au fost cuprinse în proiectul de hotărâre ”Aprobare Studii de fezabilitate și Indicatorii Tehnico – Economici pentru obiectivele: „Extindere retea iluminat public strada Agricultorului”;  „Extindere retea iluminat public strada Poenii”  ce urmează a fi analizat și votat de consilierii locali.

Pe strada Agricultorului se vor monta aparate de iluminat noi cu LED cu un grad de protectie ridicat la apa si praf IP66, care va asigura o intretinere facila si cu costuri mici. Aparatele de iluminat au o rezistenta la impact IK10.
– Montarea a 22 stalpi metalici de 8m;
– Montarea a 22 aparate cu LED 36W, eficiente din punct de vedere energetic si luminotehnic, avand gradul de protectie Ip66 si IK10;
– 750 metri retea subterana;
Pe strada Poenii se vor monta aparate de iluminat noi cu LED cu un grad de protectie ridicat la apa si praf IP66, care va asigura o intretinere facila si cu costuri mici. Aparatele de iluminat au o rezistenta la impact IK10.
– Montarea a 3 stalpi de beton tip SE4;
– Montarea a 10 corpuri de iluminat cu LED cu o putere de 36W, eficiente din punct de vedere energetic si luminotehnic, avand gradul de protectie Ip66 si IK10;
– 40 metri retea subterana;
– 250 metri retea aeriana;” se arată în proiectul de hotărâre.