Răzvan are banii necesari pentru reconstrucţia urechii şi redarea auzului

0
124
Răzvan, copilul din Slatina născut fără urechea stângă, a reușit să strângă cei 70.550 euro necesari pentru reconstrucţia urechii şi redarea auzului, prin impletarea unui apartat auditiv. Minunata veste a fost dată chiar de mama băiatului, Claudia Natra Lazăr, pe grupul de donații ”Ureche pentru Răzvan”:
Avem toți banii pentru Răzvan! Până în acest moment noi am citit doar în povești despre minuni. Acum trăim chiar noi o minune! 
Oameni dragi, cu multă bucurie vă anunțăm că strângerea de fonduri pentru Răzvan se încheie. Am reușit să strângem banii necesari  pentru a-l duce pe Răzvan la reconstrucția urechii și implantarea aparatului auditiv. În acest grup s-au strâns 39.067 dolari iar diferența am reușit să strângem noi din alte surse. Mulțumim din suflet tuturor!
Pur și simplu nu avem cuvinte, nu ne vine să credem ce se întâmplă și mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere să încep această luptă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a adus în cale oameni ca voi. Oameni cu suflet, fără care noi nu reușeam să strângem această sumă.
Vom fi mereu în acest grup și sperăm  să reușească cât mai mulți copii să strângă banii pentru tratamentele necesare. Toți copiii trebuie să fie sănătoși, așa că vă rog să le ajutați pe Daria și Alexandra ca să reușească și ele cât mai repede.
Vă mulțumim oameni minunați, vom fi mereu recunoscători!” a transmis Claudia Natra Lazăr, mama micuţului Răzvan.