PYP HOT TUNING, PROFIT NET DE APROAPE 18 MILIARDE ROL. VEZI CELE MAI TARI FIRME DIN ORAŞUL SCORNICEŞTI

0
521

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Scornicești care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2019 un profit net cumulat în valoare de peste șapte milioane RON (73 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea Gazeta Oltului. 

Primul loc în ierarhia celor mai tari firme din orașul Scornicești este ocupat de PYP HOT TUNING SRL societate care se ocupă cu întreținerea și repararea autovehiculelor cu un profit net de 1.796.119 RON. Poziția a doua în clasament este ocupată de AGRO-DUMPRIMEX SRL societate care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase cu un câștig net obținut în 2019 de 937.067 RON. ROMDENCOR SRL (creșterea porcinelor) s-a clasat anul trecut pe poziția a treia cu un câștig net de 751.679 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net se află AGROSUIN PREST SRL firmă specializată în cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase cu un câștig net obținut în 2019 de 703.731 RON.

Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2019 este ocupat de PREMIUM GISCAD SRL (activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea). Firma a obținut anul trecut anul trecut un profit net de 689.283 RON. BETOSTAMIC SRL societate care se ocupă cu fabricarea betonului a ocupat locul șase cu un profit net de 561.278 RON. Locul șapte este ocupat de SUINSCORNI SRL ( creșterea porcinelor )cu un profit net obținut anul trecut de 519.712 RON.

Locul opt în ierarhie este deținut de DONALD SRL (comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun) care în 2019 a avut un profit net de 471.720 RON. Pe penultima poziție în top zece se află PRODUCT NEFER SRL care a obținut un câștig net de 466.776 RON. Topul se închide cu societatea AGROPROD VIŞAN SRL (cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase) cu un profit net obținut anul trecut de 459.337 RON. „ Profitul net cumulat înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Scornicești, conform datelor din 9.493 situaţii financiare pentru anul 2019 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului a fost de 7.356.702 RON”, a precizat Nicoleta Cerasela Bubatu, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt. În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt.