Punctele de informare și asistență medico-socială din Slatina vor funcționa

0
127

În această perioadă caniculară, containerele amenajate ca Puncte de informare și asistență medico-socială din zonele Fântâna Speranței, piața Zahana și Poliția circulație, din municipiul Slatina vor funcționa.
Aceste puncte temporare de lucru ale Directiei de Asistență Socială Slatina, oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații despre PREVENIREA EFECTELOR PATOLOGICE ALE CĂLDURII.
Punctele de informare și asistență medico-socială, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.), vor fi activate doar în condiții de avertizare meteorologică (începând cu codul galben) după următorul program:
➢ luni – vineri, între orele 10:00 – 18:00
➢ sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00.
„Ţinând cont de faptul ca înca ne aflăm într-o perioadă de pandemie, cetatenii vor primi, la solicitare, și informatii și sfaturi utile prevenirii infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Activitatea se va desfășura cu respectarea tuturor masurilor specifice perioadei pandemice actuale. Asistența și consilierea medicală sunt asigurate de personalul medical din cadrul Directiei de Asistență Socială Slatina (medicină școlară sau comunitară) pe bază de grafic de lucru astfel încât să nu fie afectată activitatea de la locul principal de muncă”, au declarat reprezentanții primăriei Slatina.