Proiectul privind asfaltarea drumurilor comunale din Scornicești începe

0
177

Noul an începe în forță la Scornicești. Începând cu prima zi a săptămânii acesteia, au început lucrările de pregătire a drumurilor comunale pentru asfaltarea ulterioară a lor, dar și taluzarea șanțurilor în vederea betonării acestora. Marea veste a fost dacă chiar de edilul localității, Daniel Tudor:

Continuăm și în anul 2023 cu alte obiective benefice localității noastre. Începem, astfel, cu proiectul privind asfaltarea drumurilor comunale din Scornicești. În acest sens, am avut astăzi o importantantă întâlnire de lucru cu reprezentantul firmei care se ocupă de efectuarea lucrărilor pentru a stabili, de comun acord, care va fi ordinea desfășurării lor. Desigur, se va ține cont atât de condițiile meteorologice din această perioadă a anului, cât și de alte lucrări care se desfășoară pe anumite străzi, altele decât cele de asfaltare.

Așadar, începând de mâine – 9 ianuarie 2023, vor începe lucrările de pregătire a drumurilor pentru asfaltarea ulterioară a lor, dar și taluzarea șanțurilor în vederea betonării acestora.

 Suntem la început de an, avem aceeași determinare și ne-am propus să finalizăm cât mai multe proiecte care, adăugate la cele deja implementate, să redea Scorniceștiului imaginea și strălucirea pe care le merită!” a transmis Daniel Tudor.