Proiect în valoare de 834.034,60 lei, pentru Scornicești

0
284
O localitate dezvoltată trebuie să asigure cetățenilor săi confort și siguranță. Pornind de la această premisă, edilul Daniel Tudor a luptat ca sistemul de monitorizare și supraveghere video a spațiului public din orașul Scornicești să fie modernizat și extins. Astfel, de curând primarul Tudor a semnat prin PNRR proiectul privind „Modernizarea și Extinderea Sistemului de Monitorizare și Supraveghere Video a Spațiului Public în Orașul Scornicești, județul Olt”, în valoare de 834.034,60 lei:
Am spus, în repetate rânduri, că în afară de drumuri asfaltate, canalizare, apă, gaze și multe altele, o localitate dezvoltată, mai trebuie să ofere cetățenilor ei confort și siguranță în toate zonele posibile!
În acest sens, am semnat, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), proiectul privind „Modernizarea și Extinderea Sistemului de Monitorizare și Supraveghere Video a Spațiului Public în Orașul Scornicești, județul Olt”, în valoare de 834.034,60 lei.
 Personal, mă bucur că deși ne aflăm la început de an, administrația locală în fruntea căreia mă aflu lucrează cu aceeași determinare, reușind să bifeze, cu succes, fiecare proiect propus și asumat!” a transmis primarul orașului Scornicești.