Profesor de la Liceul Teoretic “Petre Pandrea” din Bals, arestat preventiv după ce a făcut sex cu o elevă

0
1140

Caz revoltător în Balș. Un profesor în vârstă de 44 de ani, din cadrul Liceului Teoretic „Petre Pandrea” a fost arestat preventiv după ce a făcut sex cu o elevă, în vârstă de 15 ani.

Oamenii legii au fost anunțați de mama copilei cu privire la abuzul la care eleva a fost supusă.

„În fapt, la data de 12 septembrie, polițiștii polițiștii Poliției Orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 septembrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 44 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Astăzi, 13 septembrie, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.