Product Nefer Scorniceşti, profit net de aproape 29 miliarde ROL. Vezi topul câştigurilor celor mai tari firme din oraşul Scorniceşti

0
1492

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Scornicești care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2017 un profit net cumulat în valoare de peste opt milioane RON (80 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice. 

 Societatea din Scornicești care se detașează în ce privește profitul net în 2017 este Product Nefer SRL care are ca domeniu de activitate turnarea metalelor neferoase ușoare. Firma a reușit să se claseze pe locul I cu un profit de 2.874.043 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Scornicești este ocupat de Matra SRL al cărui domeniu de activitate este fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre) cu un profit net de 1.063.014 RON. Agrosuin Prest SRL firmă specializată în cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase s-a clasat în 2017 pe poziția a treia cu un câștig net de 898.240 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net se află Agroprest Mihdar SRL, societate care are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusive orez) plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cu un câștig net de 636.841 RON.  Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2017 este ocupat de Agroprod Vișan SRL (cultivarea cerealelor (exclusive orez) plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase) cu un profit net de 528.131 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește Betostamic SRL, societate care ca obiect de activitate fabricarea betonului cu un câștig net de 470.128 RON. Locul șapte este ocupat de Donald SRL – comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, care în 2017 a avut un profit net de 461.761 RON . Locul opt în ierarhie este deținut de Exclusiv Conf SRL, care are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). Societatea a obținut anul trecut un profit net de 449.860 RON. . Pe penultima poziție în top zece se află Iclam Ecologic SRL, societate care ca obiect de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase cu un câștig net de 384.279 RON. Topul se închide cu societatea Agro-Flexim SRL care se ocupă cu  comerțul cu ridicata al produselor chimice cu un profit net obținut anul trecut de 357.687 RON. „ Profitul net cumulat înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Scornicești, conform datelor din situaţiile financiare pentru anul 2017 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice a fost de 8.123.984 RON”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul. În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt.

Ilie Bîzoi