Procuroarea Ștefania Chelu, mandat prelungit la șefia Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

0
371

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marți, 25 iunie, să prelungească delegarea procuroarei Ștefania Chelu în funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

CSM a prelungit delegarea în funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a procuroarei Ștefania Chelu, începând cu data de 13.08.2019. Potrivit deciziei judecătorilor, delegarea are efect până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Procurorul Ștefania Chelu vine de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia, județul Mehedinți. Magistratul are o vastă experiență ocupând funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia din 2005 până în 2018. Ani buni magistratul a exercitat și funcția de conducere și funcția de execuție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia.

Prim-procurorul Ștefania Chelu a fost evidențiat pentru merite deosebite în activitatea profesională desfășurată timp de mai mulți ani de către Procurorul General al Romaniei.