Prinși la volan, deși au consumat alcool

0
212

Mai mulți cetățeni au fost prinși la volan pe arterele din municipiul Slatina, deși au consumat alcool. Luni noaptea, polițiștii olteni au depistat în trafic un bărbat, de 51, din municipiul Slatina, conducând un autoturism, pe strada Zambilelor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație 0,94 mg./Litru, alcool pur în aerul expirat.

La câteva ore distanță, pe strada Arinului, polițiștii au depistat un alt conducător auto, care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a prezentat o concentrație de 0,86 mg./Litru, alcool pur în aerul expirat.

În cele două cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat în trafic, pe raza comunei Bârza, un minor, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere şi cu plăcuţele de înregistrare false.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.