Prins de politiști transportând ilegal o tonă de carne

0
758

A încercat să vândă la negru sute de kilograme de carne însă poliţiştii i-au stricat planurile. Un bărbat din Olt a fost depistat de politiștii olteni transportând carne fără a avea documente de proveniență cu scopul de a le comercializa în București. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat aproximativ o tonă de carne destinată comercializării. „La data de 8 noiembrie 2017, polițiștii olteni au acționat astăzi pe raza comunei Corbu, depistând un bărbat, de 40 ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 14 carcase de oi și viței, fără a poseda documente de proveniență, cu scopul de a le vinde în municipiul București”, potrivit reprezentanților IPJ Olt.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, cantitatea de 985 kg  a fost confiscată, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.