VIDEO. Primarul PSD al comunei Redea bătut în plină stradă de contracandidatul PNL

0
610

Primarul comunei Redea, Dan Bălă (PSD), susține că a fost bătut și înjurat în plină stradă de Sorin Ciocîrlie, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei.

Potrivit edilului, incidentul a avut loc pe strada Sârbeniei, în timp ce Bălă se afla acolo pentru a pregăti proiectele de infrastructură ale comunei.

Într-o postare pe Facebook, primarul a relatat întreaga întâmplare:

Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea!
Pentru cei dintre dumneavoastră care nu ați aflat încă și vă întrebați de ce fac aceste precizări vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, șanțuri-podețe și piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit și înjurat de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Redea!
Așa a înțeles Sorin Ciocîrlie și PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic, lovirea cetățenilor și jignirea lor!
Cât despre mine stați liniștiți, mă odihnesc în noaptea aceasta și de mâine mă întorc din nou pe străzile comunei să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei!”, a scris Dan Bălă într-o postare pe Facebook.


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt au deschis un dosar penal în acest caz, pentru lovire și alte violențe.

La data de 14 mai 2024, în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic în comuna Redea, din județul Olt.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 57 ani, din comuna Redea, în timp ce se afla pe strada Sârbeniei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, arată IPJ Olt.