Primarul din Caracal – mesaj după meciul dedicat lui Jean Nițulescu

0
192

Într-o atmosferă de sărbătoare, Stadionul din Parcul Constantin Poroineanu din Caracal a fost la sfârșitul acestei săptămâni gazda unui meci de gală între Echipa Parlamentului, campioană europeană și legendele Echipei Craiova Maxima, în amintirea lui Jean Nițulescu, fost președinte și vicepreședinte al echipelor de fotbal Universitatea Craiova și Alro Slatina.

Printre foștii jucători ai Universității Craiova care au participat la meciul demonstrativ au fost: Nicolae Ungureanu, Aurică Beldeanu, Silviu Lung, Rodion Cămătaru, Emil Săndoi, Sorin Cârțu, Daniel Mogoșanu, Cornel Frăsineanu.

La meci a participat și Lucian Bute dar și Hristo Zlatinski, fost jucător la FCSB și CSU Craiova. Ambii au jucat pentru echipa politicienilor.
Scorul final a fost 5-3 pentru Craiova Maxima. Au marcat: Cârțu, Săndiu, Frăsineanu, Cristescu și Mogoșanu, respectiv George Dumitrică, Adrian Chesnoiu și Alenxadru Stănescu.

Am încheiat săptămâna în tribunele Stadionului din Caracal, alături de cei peste 5000 de iubitori ai sportului rege, cu ocazia unui meci demonstrativ între echipa de fotbal a Parlamentului României și echipa mea de suflet Universitatea Craiova – MAXIMA!
Legende ale Craiovei Maxima precum Silviu Lung, Emil Săndoi, Nicolae Negrilă, Aurel Beldeanu, Nae Ungureanu, Costică Donose, Rodion Cămătaru, Sorin Cârțu, Constantin Mitriță, Silvian Cristescu, Daniel Mogoșeanu, Marian Calafeteanu sau Constantin Mincă au îmbrăcat echipamentul pentru a readuce entuziasmul și buna dispoziție pe teren.
Îl felicit în mod special pe domnul deputat Adrian Chesnoiu pentru inițiativa de a organiza acest meci în orașul nostru și de a propune ca acest moment să fie dedicat memoriei marelui om de fotbal și conducător al Universității Craiova, ”Jane” NIȚULESCU!
De altfel, în urma propunerii lui Adrian, am discutat cu consilierii locali posibilitatea ca stadionul din Caracal să poarte numele regretatului om de fotbal.
Iată că, de astăzi, această ideea a devenit o realitate”, a transmis Ion Doldurea.

Marilena Vasile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.