Primăria Slatina caută personal medical pentru centrele de vaccinare

0
242

Luni, 15 martie, cu începere de la ora 14.00, la sediul primăriei Slatina din strada Mihail Kogălniceanu nr. 1. se va organiza o nouă selecţie de personal medical pentru centrele de vaccinare împotriva COVID-19.
”În conformitate cu prevederile art.2 din Ordinul nr.73/83 din 29 ianuarie 2021, Primăria municipiului Slatina, organizează luni, 15.03.2021, ora 14,00, la sediul din str. Mihail Kogălniceanu nr. 1, interviu pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID -19, respectiv medici care își exercită profesia în condițiile legii.
În vederea participării la interviu persoanele interesate vor depune la sediul Primăriei municipiului Slatina următoarele documente:
– cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria municipiului Slatina pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID -19
– copia actului de identitate in termen de valabilitate, precum și copii de pe certificate de căsătorie și de naștere, acolo unde este cazul
– copie de pe diploma de licență
– copie de pe certificatul de medic specialist
– copie de pe certificatul de membru al organizatiei profesionale
– copia avizului anual pentru exercitarea profesiei de medic specialist, cu viza pe anul în curs
– copia asigurării de malpraxis valabilă
Copiile de pe actele depuse la dosar se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu original.” a declarat Emil Moț, edilul Slatinei.
Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până luni, 15.03.2021, ora 9,00.
Cetățenii pot solicita informații suplimentare atât la sediul instituţiei, Compartimentul Resurse Umane, Funcții Publice, Pregătire Profesională cât şi la numerele următoare de telefon: 0249.439.233, 0249.439.377.