Primăria Oboga, alături de familia bebelușului mort

0
340

O familie din comuna Oboga trece prin momente grele după ce fiul lor de numai șase luni a decedat în data de 10 ianuarie 2023. Din păcate, veniturile familiei îndoliate nu pot acoperi costurile înmormântării și ale pomenilor așa că Primăria, în frunte cu edilul Matei Tudor, le vine în sprijin. Primăria Oboga oferă familiei bebelușului suma de 10.000 lei, la care se adaugă 5.000 lei din partea edilului.

În aceste clipe grele suntem alături de această familie. Le dăm 10.000 de lei din partea Primăriei, iar din partea mea le dăruiesc 5.000 lei. Dumnezeu să-l ierte pe micuț, iar familiei să îi dea putere și sănătate multă!”, a transmis primarul Matei Tudor.

În paralele, pe rețelele de socializare, mai mulți apropiați ai familiei s-au mobilizat și fac apel către olteni privind strângerea de bani pentru a ajuta familia îndurerată.

Amintim că la data de 10 ianuarie 2022., în jurul orei 05:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 6 luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt. În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.