Primăria Caracal, solidară cu victimele cutremurului din Turcia

0
128

Imediat după producerea cutremurului care a afectat grav comunitățile din Turcia și din nordul Siriei, Primăria municipiului Caracal a-și exprima solidaritatea pentru a oferi un sprijin imediat. Astfel, autoritățile din Caracal au dat startul unei campanii de ajutorare pentru a sprijini locuitorii din zonele afectate de cutremurul. Prin urmare, cetățenii care doresc să doneze produse neperisabile o pot face la căsuța amplasată pe platoul Primăriei.

Primăria Caracal a dat startul unei noi campanii de ajutorare pentru a sprijini locuitorii din zonele afectate de cutremurul din Turcia. Prin urmare, toți cei care doresc să se implice pot dona produse neperisabile la căsuța amplasată pe platoul Primăriei.
Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0769693109 de luni până vineri, între orele 08.00-16.30, iar în timpul weekend-ului obțineți detalii de la agentul de pază al Primăriei!” a transmis Ion Doldurea, edilul municipiului Caracal.

Un seism cu magnitudinea 7,8 a lovit, luni, Turcia şi Siria. Cutremurul s-a produs la ora locală 4,17 (1,17 GMT) şi a avut epicentrul în apropierea oraşului turc Gaziantep, nu departe de graniţa cu Siria.

În urma cutremurului, numărul morților în Turcia și Siria a ajuns duminică seara la cel puțin 34.179, relatează CNN. Numărul morților în Turcia a ajuns la 29.605, a declarat Centrul turc de coordonare a situațiilor de urgență SAKOM.

În același timp, în Siria numărul de morți confirmați se ridică la 4.574, potrivit autorităților locale.