Primăria Balș a deschis un punct fix pentru efectuarea recenzării

0
118

Reprezentanții Primăriei Balș au anuțat că a fost înființat un punct fix pentru efectuarea recenzării, la sediul Primăriei Bals, la parter, în sala de ședinte. Punctul fix de recenzare va funcţiona până la data de 17 iulie 2022, având program zilnic, între orele 8.00-16.30.

„Vă aducem la cunoștință că a fost înființat un punct fix pentru efectuarea recenzării, la sediul Primăriei Bals, la parter, în sala de ședinte.

Prin înfiinţarea acestui punct fix, am venit şi în întâmpinarea cererilor cetăţenilor, mulţi dintre ei solicitându-ne şi o altă variantă de recenzare, pe lângă vizita recenzorilor la domiciliu.

Punctul fix de recenzare va funcţiona până la finalul perioadei de recenzare (17 iulie 2022) și se va desfășura paralel cu recenzarea pe teren. Programul este zilnic de la ora 8.00 la ora 16.30, iar persoana de contact este dna Popescu Viorica Marilena (tel. 0747126973)

Participarea la recensământul populației și locuințelor RPL2021:

-ajută la numărarea corectă;
-oferă autorităților o imagine clară despre condițiile de trai pentru a lua decizii administrative raportate la nevoile fiecărei comunități;
-este obligatorie, conform prevederilor legale”, se arată în anunțul postat.