Primar din Olt, condamnat pentru luare de mită

0
1325

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Caracal, au pus în executare vineri, 9 februarie 2024, un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Olt, pe numele unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Gostavățu, județul Olt.

Este vorba de edilul comunei Gostavățu, Marius Ștefan Popescu, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, comisă în formă continuă.

La data de 9 februarie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Caracal, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Olt, pe numele unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Gostavățu, județul Olt.

Bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, comisă în formă continuată.

Acesta a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, în vederea executării pedepsei privative de libertate”, transmite IPJ Olt.