Președintele Romilor din Olt, mulțumit de Justiția din România

0
537

Cu câteva luni în urmă vă prezentam cazul lui Goman Cristinel, victima lui Rancu Bănică. În urma conflictului din 2015, victima a fost mutilată, rămânând cu sechele grave la ochiul stâng. De atunci, lupta pentru dreptate a început în instanță. Totodată, pentru a scăpa nevinovat, agresorul prin apropiați sau chiar prin finii lui: Gutuie Oana Margareta, Nine Mircea, Rancu Ilieș, Mihai Ioniță, Radu Constantin i-au pus bețe în roate lui Goman Fluture, făcându-i denunțuri mincinoase la DNA Brașov și la Tribunalul Brașov.

Știindu-mă nevinovat, la rândul meu le-am făcut plângeri penale celor mai sus menționați.

La finalul procesului care prevede mutilarea fiului meu Cristinel, Rancu Bănică a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Mă declar mulțumit de această pedeapsă. În sfârșit justiția din România a făcut dreptate în cazul fiului meu.

Totodată, pentru mutilarea soției mele, Goman Aurora, Rancu Ilieș a primit 5 luni cu suspendare, plus 2 luni să execute muncă în folosul comunității.

Toma Camelia, mama lui Rancu Ilieș, a fost condamnată la 1 an cu suspendare și 2 în care este supravegheată.

Nine Mircea a primit 1 an cu suspendare și 2 în care este supravegheat.

Mihai Ioniță – aproximativ 4 ani cu executare pentru evaziune fiscală.

Radu Constantin – 3 ani și 8 luni cu executare. A mai primit 1 an pentru înșelăciune într-un alt dosar.

Sunt supărat că sunt denigrat periodic în mediul on-line de un bărbat pe nume Alin, care ia bani de la Rancu Ilieș pentru articolele la adresa mea. Pentru aceste acuze intenționez să îl dau în judecată pe Alin. Toate aceste jigniri și acuze au ca sursă supărarea lui Ilieș pe mine pentru că tatăl său este după gratii.

Goman Fluture