Președintele PMP, acuzații GRAVE la adresa lui Darius Vâlcov: Vorbim despre trădare națională

0
759

Acuzațiile curg fluviu la adresa consilierului premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, după declarațiile privind modificarea legii offshore. Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că Darius Vâlcov și cei din PSD se pot face vinovați de trădare națională pentru felul în care au vândut România.

”PSD, trădare, dar să o știm și noi!

Domnule Vâlcov, hai să vorbim despre trădare națională. Să vorbim despre cum a devalizat PSD, timp de 28 de ani, România. Despre cum a deturnat soarta acestei țări și a amanetat-o, pe termen nelimitat, unor grupuri de interese străine care nu au nimic in comun cu România. Despre manipularea ordinară a lui Ion Iliescu ” Noi nu ne vindem țara”, pe când Adrian Năstase a vândut resursele de gaze și petrol, unui grup care este puternic legat de Rusia.

Despre cum un ministru catastrofal al Privatizării, pe numele său Ovidiu Mușetescu, a dat pe doi lei întreaga industrie metalurgică rușilor, care apoi, au dezmembrat-o, bucată cu bucată, și au transferat-o, ca fier vechi, la ei în țară. Să vorbim, domnule Vâlcov, despre ipotecarea pădurilor către alți prădători, sub semnătura lui Iliescu, care a ras milioane de hectare din aurul verde al României. Sau să vorbim despre vânzarea unor active de zeci de milioane de euro din industria românească, către teroristul internațional, Omar Hayssam, tot cu aprobarea duetului, Iliescu-Năstase.
Dar ce să mai vorbim domnule Vâlcov, despre traficul cu bogățiile inestimabile ale acestui pământ, binecuvântat de Dumnezeu, către căpușele PSD, care au lăsat fără vlagă, locuri pline de poveste: vezi devalizarea stațiunii Băile Herculane de către prietenul lui Iliescu, Iosif Armaș. Ce n-au reușit să distrugă popoarele migratoare, acum 2000 de ani, au reușit reptilele pesediste.

Dacă vreți să continuăm, hai să discutăm, domnule Vâlcov, despre înstrăinarea barbară a patrimoniului național, prin nenorocita lege 247/2005, aplicată de premierul Călin Popescu Tăriceanu, în urma căreia, școli, licee, grădinițe, clădiri de patrimoniu național și internațional au fost retrocedate, prin intermediul samsarilor imobiliari, multe distruse sau ajunse în paragină.

Poate, după ce faceți o introspecție a acestor vremuri, putem vorbi despre trădare națională. Despre trădări și trădători”, susține Eugen Tomac.

Sursa:stiripesurse.ro