Președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, în control la supermarket-uri

0
292

Președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților, Florin Barbu, îi îndeamnă pe români să caute ”Raftul românesc” în supermarket-uri. Pentru a se asigura că este respectată legislația nouă cu privire la evidențierea la raft a produselor românești, mai ales a celor lactate obținut numai din lapte, deputatul de Olt a mers personal în magazine, să verifice.

În calitate de președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, de susținător și promotor al Legii Laptelui și produselor lactate, am mers să văd dacă „Raftul românesc” cu lapte și produse originale din lapte există în supermarket-uri și magazine.

Dacă unii comercianți s-au conformat si respectă legea, alții încă mai țin margarina și produsele din soia pe raftul cu lactate.
AȘA NU
ESTE CLAR STIPULAT ÎN LEGE CĂ TREBUIE SĂ EXISTE RAFTURI SEPARATE NUMAI CU LAPTE ȘI PRODUSELE DIN LAPTE, DELIMITATE CLAR!
AȘA DA
LE MULȚUMESC COMERCIANTILOR CARE RESPECTA LEGEA ȘI MUNCA FERMIERILOR ȘI PROCESATORILOR ȘI PROTEJEAZĂ PRODUSELE ORIGINALE!
AȘA DA
Fiecare dintre noi putem face acest lucru, cautând „RAFTUL ROMÂNESC” ȘI „GUSTUL LAPTELUI DE ȚARĂ”, BUN DE CUMPĂRAT, BUN  DE CONSUMAT!” a
transmis Barbu.