Preoții din Olt, propagandă pentru referendum

0
638

Episcopia Slatinei și Romanaților va organiza începând de duminică, 30 septembrie, în cinci orașe din județul Olt, marșuri pentru susținerea Referendumului pentru familie. Prin aceste acțiuni înalții prelați încearcă să convingă populația județului să participe și să spună Da la Referendumul din 6 și 7 octombrie.

Astfel de acțiuni vor avea loc  în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt.

Întrucât Biserica noastră sprijină în mod natural demersul Coaliției pentru Familie privind revizuirea Constituției României, în vederea înlocuirii termenului “soți” cu “un bărbat și o femeie”, deoarece această inițiativă cetățenească promovează spiritul învățăturilor creștine și al valorilor fundamentale românești privind familia, ocrotirea și creșterea copiilor, Episcopia Slatinei și Romanaților va organiza, în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt, începând cu orele 1600, marșuri de susținere a REFERENDUMULUI din 6 și 7 octombrie, astfel: SLATINA, Duminică 30 septembrie (loc de întâlnire – Esplanada “Oltul”); CARACAL, Luni 1 octombrie (loc de întâlnire – Biserica “Sfinții Apostoli” din Bvd. N. Titulescu);

CORABIA, Marți 2 octombrie (loc de întâlnire – Catedrala “Sfânta Treime”); BALŞ, Miercuri 3 octombrie (loc de întâlnire – Biserica “Sfinții Apostoli” – de lângă pod); DRĂGĂNEŞTI-OLT, Joi 4 octombrie (loc de întâlnire – Primărie). Pe această cale, adresăm rugămintea către toți cei care împărtășesc același crez să sprijine acest demers de revizuire a Constituției României, alăturându-ni-se la marș și mergând apoi să voteze cu “DA” la Referendumul din 6 și 7 octombrie”, se precizează într-un comunicat de presă al Episcopiei.