Prefectul de Olt, Florin Homorean, declarație de pe patul de spital

0
1086

Într-o scurtă intervenție video la principalul buletin de știri de la Protv, de miercuri, 22 iulie, prefectul de Olt, Florin Homorean, a vorbit despre starea sa de sănătate de pe patul de spital, acesta fiind internat la Spitalul Colentina din Capitală.

Vizibil afectat, Homorean spune că starea generală i s-a degradat brusc, că respiră foarte greu, transpiră și tușește. Acesta a precizat că plămânii săi sunt afectați de virusul SARS-COV2.

„Respir destul de greu, tușesc după respirații mai adânci și transpir tot timpul. Nu am crezut că mi se poate întâmpla acest lucru. Am făcut un computer tomograf ieri (n. red. – marți, 21 iulie) la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care a evidențiat că plămânii sunt afectați de această boală. Marți, respiram foarte bine, dar astăzi ori de câte ori respir îmi simt plămânii foarte încărcați. A fost o situație galopantă”, a spus Homorean.

La zece zile de la confirmarea sa cu virusul SARS-COV2, prefectul de Olt, Florin Homorean, a fost transferat, marți, 21 iulie, la Spitalul Colentina din București.

Acesta s-a simțit rău luni noaptea, iar, după mai multe investigații, medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au decis transferul său la unitatea medicală din București.

Potrivit unor surse, atunci când a fost din nou testat pentru COVID-19, la șapte zile de la diagnosticare, testul prefectului ar fi ieșit din nou pozitiv.

Homorean a fost testat pozitiv la COVID-19 pe 12 iulie, când a și fost internat la Spitalul Slatina.