Postul de director adjunct de la DGASPC Olt, scos la concurs

0
1125

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de director general adjunct economic din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt

Concursul de promovare pe funcția publică de conducere se va organiza la sediul ANFP, la data de 23 iulie, când va avea loc proba scrisă. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul dintre următoarele domenii: economie sau management, finanţe, contabilitate; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenţiei, în perioada 22 iunie – 11 iulie 2018, inclusiv. În prezent postul de director general adjunct în domeniul economic este ocupat  de Elena Vișan, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Ilie Bîzoi