Polițist din Olt, model de profesionalism

0
619

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe pagina de Facebook fotografia tânărului polițist din județul Olt care a devenit vedetă după ce a pus la punct un şofer tupeist, care a refuzat să se legitimeze în fața oamenilor legii, pe care chiar a încercat să-i lovească. Bărbatul a fost scos din maşină după ce omul legii a spart geamul cu un baston telescopic.

Cine este polițistul? Această întrebare am primit-o de la mai multe persoane și se referea la situația în care, în București, un conducător auto nu a vrut sub nicio formă să se legitimeze, ba mai mult a încercat să plece cu autoturismul din locul în care a fost oprit. Colegul nostru a acționat imediat, ferm și fără echivoc. Astfel, conducătorul auto a fost scos din mașină și imobilizat. Deci, el este acel polițist. Are 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018. Andrei, ai și felicitările noastre pentru modul în care ai acționat!”, au declarat reprezentanții MAI.

Polițistul se numește Andrei Glavă, are 26 de ani, a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina și Școla de Agenți de Poliție Câmpina, promoția 2018, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Secției 20 Poliție din cadrul Poliției Capitalei.