Plt. adj. Fieraru Lucian, plt. Ulianov Alexandru și plt. adj. Măceșanu Viorel din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina, oamenii zilei

0
525

Plt. adj. Fieraru Lucian, plt. Ulianov Alexandru și plt. adj. Măceșanu Viorel din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina sunt oamenii zilei după ce au i-au acordat ajutorul unui cetățean ce avea gânduri de sinucidere. Actul de eroism a avut loc în comuna Movilei:

”Ne place să credem că pentru orice problemă există cel puțin o soluție. Și că nici o problemă nu trebuie să ne afecteze într-atât încât să recurgem la gesturi extreme. O situație considerată foarte gravă a dus la intenția de sinucidere a unui bărbat în vârstă de 43 ani. O situație care a fost evitată aseară, în jurul orelor 22:15. Colegii noștri, aflați în timpul serviciului, în comuna Movileni, județul Olt, au fost opriți de un grup de bărbați care păreau foarte agitați. Între aceștia, se afla și primarul comunei care le-a spus pe scurt că au nevoie urgentă de sprijinul lor pentru a-l găsi pe un localnic ce vrea să-și pună capăt zilelor. Colegii noștri au alergat către zona indicată de primar, au căutat și au strigat minute în șir până când l-au găsit într-o zonă din apropierea comunei, prezentând urme de tăieturi în zona gâtului. Bărbatul a fost condus acasă de către colegii noștri, iar după ce a fost apelat numărul de urgență 112, o ambulanță l-a preluat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Le mulțumim colegilor noștri, oameni curajoși și devotați semenilor: plt. adj. Fieraru Lucian, plt. Ulianov Alexandru și plt. adj. Măceșanu Viorel din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina! Suntem alături de comunitate și în orice împrejurare ne facem datoria, suntem întotdeauna oamenii pe care vă puteți baza!” transmite IJJ Olt.