PIRELLI SLATINA FACE NOI ANGAJĂRI

0
2502

Aflându-se într-un proces continuu de recrutare a personalului, Pirelli Tyres România SRL unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume face noi angajări. Concernul are nevoie de 8 tehnicieni de mentenanță pentru fabrica din Slatina. Cei interesați își pot depune CV-ul până pe 16 decembrie 2020.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania Pirelli face noi recrutări de personal. Conform site-ului ejobs.ro, fabrica din Slatina angajează 8 tehnicieni de mentenanță.

Candidații care doresc să aplice pentru acest job trebuie să aibă: studii medii, absolvent liceu/ școala profesionala – calificare mecanic/electrician/electromecanic și vechime de minimum 2 ani în funcția de electrician/mecanic mediu industrial, precum și disponibilitate pentru lucrul în schimburi. Competențe : interpretare scheme electrice/mecanice, analiză şi atenţie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul în echipă, îndemânare, precizie, rigurozitate, perseverenţă, folosirea terminologiei de specialitate.

Fondată în 1872, societatea Pirelli se numără printre principalii producători de anvelope la nivel global. Prezentă în peste 160 de ţări, Pirelli deţine 22 de unităţi de producţie şi are aproximativ 38.000 de angajaţi în întreaga lume. Pirelli este un important producător de anvelope premium, care şi-a luat un angajament puternic faţă de cercetare şi dezvoltare. Concurând cu succes în sporturile cu motor încă din 1907, Pirelli este, în prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1, campionatului mondial de Superbike şi al multor altor campionate din întreaga lume.

Cu o tradiție industrială de peste 140 ani, Pirelli este și unul dintre protagoniștii industriei italiene.

Pirelli a investit în România din 2005 și până în prezent peste 555 de milioane de euro, realizând 3500 de locuri de muncă în Slatina. Fabrica de anvelope Pirelli de la Slatina, astăzi una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme este echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este leader: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat şi SUV.

Pirelli Slatina, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 2.795.837.118 RON și un profit net de 67.629.217 RON (adică peste 670 de miliarde ROL).