Petrecere mare la Piatra-Olt, de Sfinții Împărați Constantin și Elena

0
662
Primăria și Consiliul Local Piatra-Olt celebrează ziua Sfinţilor Constantin şi Elena care coincide şi cu ziua localității. Astfel, pe 21 Mai, cetățenii sunt invitați la petrecere unde îi așteaptă o serie de activități și evenimente pentru toate vârstele.
În cadrul acestui eveniment, autoritățile locale îi vor sărbătorii pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar atmosfera va fi întreținută de nume mari ale muzicii de petrecere precum: Georgiana Lobonț, Niculina Stoican, Victorița Cică, Marian Medregoniu, Zorina Bălan și mulți alții. Seara va fi încheiată cu un spectaculos foc de artificii.
Duminică, 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, sărbătorim Ziua Localității! 
Este o ocazie specială dedicată comunității noastre, pentru care Primăria și Consiliul Local au pregătit o serie de activități și evenimente pentru toate vârstele. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători împreună.
Iată câteva dintre evenimentele care vor avea loc:
  12:00 –16:00 Activități școlare organizate de liceul Tehnologic Piatra-Olt  și  Școala Gimnazială Piatra;
 16:00–17:00 TEDEUM – SLUJBĂ RELIGIOASĂ susținută de preoții orașului și sărbătorirea celor 11 familii, care împlinesc 50 de ani de căsătorie;
 17:00 – 22:00 Spectacol incendiar cu Georgiana Lobonț și Mario Fresh, alături de alți 7 artiști de muzică populară și muzică ușoară.” a transmis edilul localității Nicușor Rada.