Peste 40 de candidaţi se bat pe posturile scoase la concurs de DGASPC Olt

0
773

Pentru cele 25 de posturi vacante scoase la concurs de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-au înscris 43 de candidați.

În urma selecției dosarelor unul dintre candidați a fost respins pe motiv că nu îndeplinește condițiile specifice referitoare la studiile necesare ocupării postului.

Proba scrisă va avea loc pe 10 decembrie 2019, ora 10.00, iar interviul pe 13 decembrie, la aceeași oră.

Instituţia are nevoie de șase infirmiere (dintre care cinci debutante), cinci îngrijitori, trei muncitori calificați, trei muncitori necalificați, un instructor de ergoterapie, doi inspectori de specialitate (din care unul debutant), un funcționar, un magaziner debutant, un psiholog stagiar, un instructor de educație debutant și un asistent medical debutant. Posturile sunt disponibile în Complexul Servicii Persoane Adulte Slatina, Complexul Servicii Persoane Adulte Corabia, Centrul de Îngrijire și Asistență Șopârlița, Centrul de Îngrijire și Asistență Spineni, Cămin pentru Persoane Vârstnice Fălcoiu, Centrul de  Recuperare și Reabilitare Caracal și Centrul de Integrarea prin Terapie Ocupațională Drăgănești-Olt.