Peste 150 de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

0
1427

Pensionarii din județul Olt vor beneficia de peste 150 de bilete de tratament în stațiunile balneare în perioada 26-30 iunie 2024.

Casei Judetene de Pensii Olt i-au fost repartizate un numar de 153 bilete de tratament balnear aferente seriei a 9-a din care, 138 de bilete au fost alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate.

Repartizarea biletelor pe statiuni este urmatoarea: 39 bilete in statiunea Olanesti, 14 bilete in statiunea Caciulata, 10 bilete in statiunea Covasna, 8 bilete in statiunea Felix, 8 bilete in statiunea Herculane, 6 bilete in statiunea Amara, 6 bilete in statiunea Eforie Nord, 6 bilete in statiunea Calimanesti, 5 bilete in statiunea Buzias, 4 bilete in statiunea Neptun, 4 bilete in statiunea Govora,4 bilete in statiunea Mangalia, 4 bilete in statiunea Pucioasa, 4 bilete in statiunea Vatra Dornei, 4 bilete in statiunea Sovata, 4 bilete in statiunea Moneasa, 2 bilete in statiunea Saturn, 2 bilete in statiunea Techirghiol, 2 bilete in statiunea Slanic Moldova, 2 bilete in statiunea Bala.

Bilete ramase nealocate sunt in statiunile Amara, Buzias si Sangeorz Bai.

Biletele de tratament se pot ridica pana pe data de 17 iunie iar biletele de tratament nevalorificate vor fi redistribuite pe data de 19 iunie.