Paul STĂNESCU – Țintă întâmplătoare?!

0
1671

Este clar și nu ne-a surprins cu nimic, Paul Stănescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a devenit o țintă preferată a mass-media națională.

Olteanul nostru, un apropiat al liderului PSD, Liviu Dragnea, este “pus la zid” din trei direcții:

  • DNA – dosarele pe care le are pe rol, printre care cel aflat la ÎCCJ, cu termen pe 22 februarie;
  • Vâlcov, un apropiat al său, consilier la „Palatul Victoria”, și
  • Din propriul partid (o mică fracțiune) și numirea lui Mihai Novăcescu, o persoană controversată, la cabinetul ministerial.

Ieri, a fost o zi infernală pentru Paul Stănescu, și din cât îl cunoaștem, a suferit cât în 10 ani, dinainte de a fi ministru!  A avut parte de vești îngrozitoare : amânarea deciziei ÎCCJ de redeschidere a dosarului de către DNA, pentru data de 22.02.2018, condamnarea lui Darius Vâlcov, tot de ÎCCJ la 8 ani de închisoare şi “tocarea” de către presa națională asupra unor subiecte sensibile: dosarul DNA, cazul Vâlcov și Mihai Novăcescu. Senatorul Paul Stănescu s-a descurcat „binișor” cu presa, mai ales că mulți dintre ziariști făceau parte din rândul presei ostile PSD!

De fapt, este o adevărată „vânătoare” a ministrului oltean. De la un timp, datorită verticalității sale, de bun român, acesta nu este pe placul unora dintre liderii PSD. Gurile rele spun că, printre ei s-ar afla chiar și Liviu Dragnea!