Paul Stănescu și-a anunțat urmașul la șefia PSD Olt

0
1549
Prezent la Slatina în cadrul Caravanei ”Alege oaia” pentru a-și susține colegul din Guvern, pe Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, liderul PSD Olt, vicepreședinte al partidului la nivel național și vicepremier al actualului Guvern, Paul Stănescu a făcut o declarație surprinzătoare.
Acesta a vorbit deschis despre retragerea sa din funcția internă a organizației locale a PSD. ”Astăzi fac public un lucru: nu că mă bate gândul, sigur mă voi retrage de la preşedinţia organizaţiei Olt şi am să-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu să preia frâiele organizaţiei PSD Olt. Pentru că vine o vreme, dacă eşti conştient şi ești normal la cap, să te dai la o parte pentru că fiziologic lucrurile vin de la sine”, a spus Stănescu.
Este adevărat că Marius Oprescu, vicepreședinte al PSD Olt și președinte al Consiliului Județean Olt, are cea mai mare greutate în partid, experiență și toată încrederea din partea senatorului Paul Stănescu.
Alegerea nu ne surprinde. Poate doar faptul că anunțul s-a făcut cu mult timp înainte de a-și termina mandatul, dar și faptul că nu lasă o speranță altora care ar visa la această funcție: Emil Moț, Virgil Delureanu, Iancu Marius, Ionuț Ivan…