Paul STĂNESCU, Secretar General PSD: “Cîțu inventează Comitetul de Vândut Iluzii!

0
131

Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate este doar un exercițiu de imagine, afirmă secretarul general al PSD, Paul Stănescu: „Prin comitetul acesta inutil, Cîțu doar își cumpără timp pentru propria sa agendă și creează false așteptări românilor”:
”Într-un act disperat și iresponsabil de a arăta că are lucrurile sub control, premierul Cîțu a anunțat sfârșitul pandemiei de la 1 iunie și constituirea unui comitet care ne va aduce la o viață normală.
”Comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate” este doar un exercițiu de imagine. Normalitatea nu o stabilește Cîțu prin comitetul lui. Toți specialiștii spun, fără vreun dubiu, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală. Sunt mulți factori pe care guvernanții nu îi pot controla și care trebuie luați în considerare: gradul de vaccinare, testarea în masă, evoluția virusului, mutațiile lui.
Ca să-și mai îndrepte imaginea rău șifonată de măsuri aberante de restricție, precum închiderea magazinelor de la ora 18:00, a plusat și ne-a anunțat că gata, de la 1 iunie intrăm în normalitate.
De ce era nevoie de un astfel de comitet? Adică până acum ministerele și guvernul nu au avut în vedere revenirea la #normalitate? Nu asta este misiunea guvernului penelisto-userist?
Prin comitetul acesta inutil, domnul Cîțu doar își cumpără timp pentru propria sa agendă și creează false așteptări românilor.
Ce promite nu este deloc un act de #responsabilitate. Faptul că nu s-a consultat nici cu useriștii, nici măcar cu colegii lui liberali, arată cât de personală îi este agenda. În spatele acestui exercițiu de imagine stă o luptă politică internă acerbă, între liberali și liberali, între liberali și useriști, în funcție de care se iau decizii politice aberante.
Conflictele din interiorul #coaliției nu aduc niciun bine românilor.
Când ei se luptă pentru #putere, România sărăcește!” a declarat Stănescu.