Paul Stănescu: ”Partidul nu va obstrucționa justiția”

0
170

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a declarat luni, cu privire la audierea senatorului Florian Bodog în Comisia Juridică, că acesta ar trebui să se pună la dispoziția justiției.
„Este o situație pe care o vom discuta astăzi în Biroul Permanent de la ora 10.00. Partidul nu se va opune, partidul nu va obstrucționa justiția. Cred că punctul de vedere al colegilor mei…cred că Florin Bodog ar trebui să se pună la dispoziția justiției”, a spus Paul Stănescu, întrebat cum vor vota colegii săi în cazul lui Bodog.
Procurorii DNA solicită Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Florian Bodog, pe care îl acuză că atunci când a deţinut poziţia de ministru ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.
În 2019, senatorii au respins o solicitare similară cu privire la Florian Bodog, ulterior procurorii obţinând date privind comiterea de către acesta a altor patru infracţiuni de fals în înscrisuri şi abuz în serviciu.