Paul Stănescu, despre mitingul PSD: ”Nu toţi oamenii sunt hoţi în această ţară”

0
540

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, viceprim-ministrul Paul Stănescu, a declarant, miercuri, la Constanţa, că mitingul care va fi organizat la Bucureşti, pentru susţinerea Guvernului, va face să se audă „ vocea oamenilor care susţin democraţia”.

Paul Stănescu a spus că era nevoie de o astfel de manifestare, precum mitingul de susţinere a Guvernului, pentru că „trebuie să se audă şi vocea care susţine în România democraţia”

„Cred că trebuie să se audă şi vocea care susţine în România democraţia şi nu Securitatea. Eu cred că trebuie să se audă şi vocea oamenilor care susţin acest lucru. Am văzut cu toţii toate abuzurile care se întâmplă, care s-au întâmplat şi probabil că se întâmplă şi în continuare. Lucruri care, probabil, nu s-au întâmplat nici pe vremea lui Stalin, cred. Nici pe vremea lui Stalin cred că nu s-au întâmplat asemenea lucruri”, a spus viceprim-ministrul Stănescu.

Potrivit vicepremierului, toată lumea trebuie să respecte legea şi atrage atenţia că „nu toţi oameni sunt hoţi în această ţară”.

„Vă spun din experienţa mea foarte scurtă la nivelul administraţiei centrale, atât ca senator, dar şi ca ministru. Lucrurile din punctul meu de vedere, şi nu dezvolt acest lucru, nu sunt în regulă deloc. Cred că trebuie să trăim într-o ţară normală. Eu cred că toată lumea trebuie să respecte legea, cine nu respectă legea să se ducă acolo unde îi e locul, dar nu toţi oameni sunt hoţi în această ţară, nu există aşa ceva”, a comentat el.

Potrivit lui Paul Stănescu, niciun Guvern de după anul 2000 nu a deţinut şi puterea.

„Trebuie să avem demnitate şi să terminăm odată cu toate abuzurile care se întâmplă în această ţară, din păcate. Vă mai spun ceva: cred că cel puţin din 2000, din păcate, nu guvernele, nu cei care au fost vremelnic şi au avut guvernarea, au avut puterea! Numai guvernarea. Puterea cred că a fost în altă parte. Şi nu se poate aşa ceva într-o democraţie cum suntem şi noi astăzi şi vrem să fim o ţară la fel ca toate celelalte ţări din Uniunea Europeană”, a mai declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Întrebat câţi oameni vor veni la miting din judeţul Olt, unde este lider al organizaţiei locale a PSD, Paul Stănescu a răspuns că vor participa 10.000 de persoane.