Părintele Ion Iagăru, ”îngerul„ copiilor nevoiași

0
167

Dumnezeu lucrează prin oameni. Aceștia sunt îngerii care privesc spre cei neajutorați, spre cei nevoiași și se opresc din drumul lor pentru a-i asculta, pentru a-i ajuta, oferindu-le un strop de fericire.
În categoria îngerilor de pe pământ intră și părintele Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal, care an de an, în apropierea sărbătoriilor de iarnă dă startul campaniei “ZÂMBEŞTE! FAMILIA (noastră) TE IUBEŞTE!”. Campania a ajuns la a opta ediție și va debuta pe 28 NOIEMBRIE până pe 20 DECEMBRIE.

Cetățenii care doresc să aducă bucurie pe fața copiilor nevoiași pot dona dulciuri (ciocolată, biscuiţi, napolitane), dar NU ceva perisabil (fructe proaspete, iaurt, ş.a.); jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului; produse de igienă personală: perie şi pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş; o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine; iconiţe, cruciuliţe şi cărţi de rugăciuni; o lumânare parfumată care să le amintească de mireasma Crăciunului. Darurile vor fi împachetate în cutii de către membrii asociației respectând măsurile sanitare impuse de situația actuală.

O altă metodă de participare la această campanie este donarea de bani în contul Asociației FIȚI BUNI, contul fiind deschis la Banca Transilvania RO57BTRLRONCRT0561532601, CUI 42955690. Orice sumă cât de mină poate aduce o bucurie mare copiilor nevoiași din județul Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here