Omul de afaceri Gabriel Dima Buliteanu, exclus din AUR

0
1289

Omul de afaceri Gabriel Dima Buliteanu a fost exclus din AUR după ce în repetate rânduri a folosit adjective improprii la adresa unor membri, conducerii centrale și locale a partidului AUR, menite să denigreze întreaga activitate. De asemenea, comportamentul imoral afișat de către Buliteanu față de familie și societate, apărut în mediul online, afectează grav doi piloni de bază ai partidului AUR: Familia și Credința:

Ne confruntăm totuși cu o situație disperată din partea unor membri precum Buliteanu Dima Gabriel, care în repetate rânduri, folosind adjective improprii la adresa unor membri, conducerii centrale și locale a partidului AUR, menite să denigreze întreaga activitate, care are ca și consecință directă îndepărtarea alegătorilor de AUR, din dorința acestuia de a prelua conducerea Partidului.

Pentru cele expuse mai sus, considerăm că se impune luarea de măsuri drastice, mergându-se până la excluderea din organizația municipală Slatina.

De asemenea, comportamentul imoral afișat de către Buliteanu Dima Gabriel față de familie și societate, apărut în mediul online, afectează grav doi piloni de bază ai partidului AUR: Familia și Credința.

În conformitate cu Art 20, lit. a și lit. e, hotărâm excluderea domnului Buliteanu Dima Gabriel din rândurile membrilor organizației municipale Slatina”, se arată într-un comunicat al AUR Slatina.