Oltul merge pe mâna lui Barna

0
208

Biroul Național al USR PLUS a decis, vineri, organizarea congresului din 2-3 octombrie în sistem hibrid, fizic și online. În sala de la Romexpo vor fi maxim 150 de persoane simultan, care vor respecta regulile de distanțare socială și vor purta mască obligatoriu.

Cei 1200 de delegați care vor vota în cadrul congresului componența noului Biroul Național vor veni la locație împărțiți pe fluxuri orare pentru a-și exercita votul.

Evenimentul de la Romexpo din 2 octombrie va fi transmis LIVE integral, astfel încât toți membrii USR PLUS să urmărească discursurile de la Romexpo.

În a doua zi a congresului, 3 octombrie, dezbaterile privind modificarea statutului USR PLUS vor avea loc într-o ședință exclusiv online.

Delegația de la Olt este condusă fostul subprefect de Olt, Fănel Bădici, și cuprinde un număr de nouă delegați. În urma discuției cu președintele USR de la Olt am înțeles că delegați de la Olt va fi prezentă la București din această seară, fiind cazați la un hotel, ca mâine dimineață să fie prezenți la Congres. În acest weekend se vor alege Biroul Național, Comisia Națională de Cenzori și Comisia Națională de Arbitraj. Pentru funcția de  președinte în cursă au intrat doi candidați, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Oltul este orientat către Dan Barna. Este normal deoarece această organizație este condusă și înființată de useriști și mai puțin de cei de la PLUS.