OLT: TOT MAI MULTE CUPLURI DIVORȚEAZĂ

2
490

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna octombrie 2020, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. În acelaşi timp, numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a scăzut semnificativ în perioada de raportare. La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 164 căsătorii în luna octombrie 2020, în luna similara din anul 2019 înregistrându-se 259 de căsătorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna octombrie 2020, au fost pronunțate 85 divorțuri față de 51 divorțuri în luna octombrie 2019”, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.

 

 

2 COMENTARII

  1. Probabil criza lasandui fără bani ia arătat cu adevărata față. Banui ochiul dracului pe pământ și cazanul fiert în iad.

  2. Oltenilor le stă cel mai bine divorțați ,oricum căsătoria este un obicei tâmpit inventat de retarzii mintali creștini

Comments are closed.