Olt: sute de posturi vacante la Bursa Locurilor de Muncă

0
412

La Bursa Locurilor de Muncă, ce va avea loc în data de 17 mai 2024, în județul Olt, în Slatina la Casa de Cultura a Sindicatelor și Caracal la sediul Agentiei Locale Caracal, 36 de agenți economici au confirmat prezența, cu un număr de 381 locuri de muncă vacante.

Acest evenimnet se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Până la această dată au fost contactaţi 110 agenţi economici, din care  36 au confirmat participarea, cu un număr de 381 locuri de muncă vacante,din care 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer,  specialist in domeniul calitatii, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator masini, operator introducere date, casier, lucrator comercial, confectioner, ambalator manual si  muncitori necalificati.

Procesul de inregistrare al agentilor economici nu s-a incheiat, acestia avand inca posibilitatea sa isi anunte participarea la eveniment.” transmite AJOFM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.