OLT: RECORD DE PREZENȚĂ LA VOT

1
465

Record de prezență înregistrat la o secție de vot din Olt. Este vorba despre o secție de vot din comuna Colonești unde, duminică, la alegerile parlamentare, până la ora 16.00, se înregistrase o prezență de peste 107%.

Potrivit datelor Autorității Electorale Permanente (AEP), în secţia din localitatea Bătăreni, comuna Colonești, prezența la vot la ora 16.00 era de 107,48%. Mai exact, votaseră 158 de persoane, 67 pe liste suplimentare, 87 pe listele permanente și patru cu urna mobilă. 147 votanţi sunt înscrişi pe listele permanente la această secţie. De asemenea, în comuna Bărăști, la secţia din localitatea Moţoeşti, prezenţa la vot era de 104%, adică votaseră 52 de alegători. Dintre aceștia, unul cu urna mobilă, 26 pe listele suplimentare şi 25 pe listele permanente, dintr-un număr total de 50 de votanţi înscriși pe listele electorale permanente.

 

1 COMENTARIU

  1. Frăția și coaliția fundurilor roșii trebuie să lupte să impună ideologia socialistă democrată. Înainte cu cel mai sensibil fund pe post de şef.

Comments are closed.