OLT: PANDEMIA DESTRAMĂ CĂSNICII. TOT MAI MULTE CUPLURI DIVORȚEAZĂ

0
443

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare, în aceste vremuri de pandemie.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna august 2020, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. În acelaşi timp, numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a scăzut semnificativ în perioada de raportare. La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 237 căsătorii în luna august 2020, în luna similara din anul 2019 înregistrându-se 469 căsătorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna august 2020, au fost pronunțate 17 divorțuri față de doar 2 divorțuri în luna august 2019”, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.